Loveshoot? Een goed begin…

De voorbereidingen op jullie trouwdag zijn spannend en leuk! Er komt heel veel op jullie af. En jullie willen alles 100% perfect regelen. Dit geldt ook voor het kiezen van een goede vakfotograaf die de foto’s van jullie huwelijk gaat verzorgen. Spreekt de stijl van fotograferen jullie aan? Je kunt immers maar eenmaal kiezen. Een loveshoot laten maken is een mogelijkheid om dit weten en om te wennen aan de camera die op jullie gericht wordt.

…is het halve werk

Een loveshoot of pre-weddingshoot doen is een leuk excuus om samen met de fotograaf een aantal leuke foto’s van jullie beiden te laten maken. Deze fotosessie voor bruiloft helpt jullie, niet alleen bij wat jullie wel en niet willen tijdens het maken van de trouwfoto’s maar ook hoe je in beeld wilt komen. Een soort generale repetitie, waarbij ik jullie in een relaxte omgeving ook alvast wat fotografie tips kan geven. De gemaakt foto’s kunnen jullie ook gebruiken voor de uitnodiging of bedankkaart of als decoratie op jullie bruiloft. Kortom alle reden voor een love fotosessie!

Pak nu je kans

… en schrijf je meteen in voor een loveshoot van jou en je lief! Reserveer je fotosessie vanaf nu heel simpel op onze webshop. Bepaal wanneer je wilt, en kijk direct in ons boekingssysteem of het kan op die dag. Je wordt doorverwezen naar de webshop met een online reserveringssysteem. Kies de gewenste datum, betaal met iDeal en je loveshoot is per direct gereserveerd.

 

Reserveer een Loveshoot

 

 

Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je mijn website bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Dzidra