Bruiloft. Jullie hebben plannen om elkaar binnenkort het jawoord te geven. Deze onvergetelijke dag verdient het om op een zo mooi mogelijke, tijdloze manier in beeld te komen, als blijvende herinnering voor jullie zelf en familie.

De juiste tijd, de mooiste emoties en het perfecte moment

Een goede bruidsreportage geeft het complete verhaal van de huwelijksdag weer, met alle hoogtepunten en belangrijkste momenten van de dag en zeker met gezelligheid, emoties en details. Ceremonie, familie en vrienden, de receptie, het aansnijden van de bruidstaart, het feest, speeches, ludieke gebeurtenissen en de openingsdans – geen moment gaat verloren!

De tijd vliegt maar de foto’s blijven

Met de foto’s kunnen jullie telkens terug naar die ervaring. Beelden om te koesteren en die alleen door een ervaren vakfotograaf kunnen worden geschoten.

Als er tussen twee mensen verliefdheid is, dan zorg ik ervoor dat deze in mooiste beelden wordt vereeuwigd. Ik wil mensen een waardevol memorie geven van een bijzonder moment in hun leven.

Fotograferen is mijn passie en ik probeer mijn beeld niet van maar over mensen te maken. Ik werk al vele jaren als fotograaf en jullie kunnen er dus op vertrouwen dat jullie mooiste dag op prachtige wijze op foto zal worden vastgelegd. Zoals jullie wensen. Vakkundig, compleet en met oog voor alles wat een bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt.

Trouwfotografie – een mix van fotojournalistiek en editorial fotografie

Dit wisselt trouwens in de loop van de dag. Thuis bij de bruid neigt naar portret- en editorial stijl, die ik meestal met ambient licht doe en waarbij ik ook aanwijzingen geef. Het fotograferen van de huwelijksceremonie en receptie kun je zien als een soort evenement, en laat zich lastig dirigeren. Die regieruimte heb ik wel weer als ik in kleiner gezelschap of met het bruidspaar alleen ben voor de fotoshoots. De locatie voor mij is van groot belang, geluk moet ook een mooie achtergrond hebben, dat maakt het helemaal compleet.

Ik ben zo onzichtbaar mogelijk aanwezig tijdens de officiële plechtigheden. Maar soms vraag ik om even een moment te ontspannen. Dit zijn de meest grappige en interessante momenten. Fotografie is een soort magie. Ik kan in een miliseconde jullie mooiste dag still houden en vastleggen, hoe bijzonder is dat!

Vind je het lastig om ontspannen voor de camera te staan?

En bent je helemaal niet van het poseren? Dat hoeft ook niet. Ik zorg ervoor dat jullie je op gemak voelen met mij achter de camera. Wil je alvast goed voorbereiden voor de fotoreportage, dan reserveer een loveshoot. Deze pre-wedding fotosessie helpt je op je gemak uitproberen hoe je in beeld wilt komen.

Jullie huwelijksreportage uitstekend verzorgd

Je keuze voor een bruidsfotograaf is natuurlijk een kwestie van smaak. Spreken mijn foto’s je aan? Vind je mooi hoe ik de foto’s bewerk? En denk je dat het tussen ons gaat klikken? Twijfel dan niet en maak gerust een afspraak voor een kennismaking met mij. Vrijblijvend en vooral ook heel leuk!

Wat kost een bruidsreportage

Wat zijn de kosten van trouwfotograaf? Wil je meer informatie over de kosten, bruidsfotografie pakketten en prijzen, of wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Je kunt me boeken voor 2023-24

Wil je weten of ik op je trouwdatum nog beschikbaar ben?

Neem vrijblijvend contact op

Trouwen jullie in Nederland of in het buitenland?

Ik heb altijd zin om een bruiloft te fotograferen!

Maak een afspraak met mij

Mooiste bruidsreportages en Fine Art huwelijksalbums

"Make every moment last forever"

Meer info en prijzen
Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je mijn website bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Dzidra