Newborn fotoshoot

De eerste weken met jullie baby zijn ontzettend bijzonder, maar gaan ook heel snel voorbij. Aarzel niet langer om deze tijd van jullie lieve kindje vast te laten leggen voor later, als bijzondere herinnering.

Geniet tijdens een unieke, liefdevolle Newborn fotoshoot van jullie baby in de eerste dagen of weken na de geboorte. Leuk om te doen en om de foto’s als bijzonder cadeau te geven!

Baby fotoshoot

Voor babytjes van +3 maanden doe ik Baby fotoshoot. Het kindje is dan meestal al te groot om in verschillende houdingen gelegd te worden, maar is nog steeds ontzettend mooi om in een newborn setting te fotograferen.

Newborn en Baby fotoshoots zijn puur en relaxed. Ik fotografeer op locatie: op jullie lievelingsplek of bij jullie thuis, in jullie eigen vertrouwde omgeving. Ik gebruik liefst daglicht, maar neem voor de zekerheid mijn professionele belichting mee.

Ik neem de foto’s in een rustig tempo en we nemen de tijd voor elkaar. Het kan immers nodig zijn om je kindje te voeden, verschonen of even te knuffelen om hem of haar weer op het gemak te stellen.

Foto’s als bijzonder cadeau

Wil je een leuke Newborn, Baby of Zwangerschapsfotoshoot aan iemand als cadeau geven? Ouders van de baby zullen dit zeer waarderen! Verras je geliefden en boek de shoot op tijd. Mail mij om een datum voor de fotoshoot te reserveren.

Hoe reserveer je een fotoshoot

Je kunt een newborn & baby fotoshoot plannen, mogelijkheden en prijzen bekijken en online reserveren via mijn webshop. Daar kies je gewenste datum en tijdstip en je kunt meteen zien, of ik op die data beschikbaar bent. Als dit zo is, dan kies je gewenste opties en reserveer je je fotoshoot. 

Wil je via email reserveren, neem dan contact met me op en geef een aantal data aan die jullie kunnen. We overleggen over je wensen en spreken een datum en tijdstip voor de fotoshoot af.

 

Reserveer een baby fotoshoot

Open chat
1
Hoi,

Leuk dat je mijn website bezoekt. Stel je vraag, je krijgt zo snel mogelijk antwoord.

Dzidra