Bedrijfsreportage, fotograaf Maastricht

Probeer eens in één moment uit te leggen wat uw bedrijf doet, hoe het dat doet en wie de mensen achter uw producten of diensten zijn. Een hele uitdaging! Wij kunnen dat wel, in onze beelden!

Vertrouwen wekken met een bedrijfsreportage

Een goed beeld zegt meer dan vele woorden. En een bedrijfsreportage laat de informatie veel beter overkomen, zorgt voor een persoonlijke indruk en benadrukt de essentie van uw bedrijf. Foto’s tonen voor een belangrijk deel het imago van je onderneming. Daarom is een bedrijfsreportage heel belangrijk voor publiciteit of voor een reclamecampagne.

Werkwijze

Voordat we beginnen met fotograferen bespreken we eerst uw wensen, kijken we samen naar uw bedrijf, medewerkers, klanten en producten of diensten. Bepalen we de gewenste uitstraling en wat daarbij qua beeld het best past. Wat we willen weten:

  • Een aantal basisfeiten van uw bedrijf;
  • Waarom u een bedrijfsreportage wilt laten maken;
  • Wat is het gebruiksdoel van de bedrijfsreportage;
  • Waarom u niet tevreden bent met het huidige beeldmateriaal (indien aanwezig);
  • Hoe u wilt worden gezien door uw klanten en samenwerkingspartners.

Pas daarna gaan we aan de slag met de fotoshoot. We brengen in beeld:

  • De mensen: portretten van de medewerkers;
  • De interactie: contact tussen medewerkers, bezoekers of de klanten;
  • Het werk- of productieproces;
  • Het sfeer en interieur/exterieur van uw bedrijfspand, winkel, restaurant etc.

 

Wat u krijgt

U ontvangt de fotobestanden in hoge resolutie digitaal. De standaard nabewerking is inbegrepen in de prijs. De foto’s zijn te gebruiken voor de promotie van uw bedrijf op uw website, blog, Social Media sites, in brochures en op uw visitekaartjes. De kosten zijn afhankelijk van de soort opdracht, benodigde apparatuur en de hoeveelheid foto’s. Vraag ons naar de tarieven.

Heeft u belangstelling?

Wilt u mooie, frisse foto’s voor uw communicatie uitingen, bedrijfswebsite en op de Social Media? Bent u net begonnen met uw bedrijf en de website is nog vol met onpersoonlijke stockfoto’s? Of zijn de foto’s op uw site gedateerd? Vraag naar de mogelijkheden en boek per direct een afspraak via onze online boekingssysteem:

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan