Verwenmarkt Maastricht

Verwenmarkt. Breng je schoonheid in beeld!

Op 17 september vindt in de Oude Brandweerkazerne in Maastricht de Verwenmarkt plaats. Dit is het evenement voor je Body, Heart & Soul. Het wordt een prikkeling voor al je zintuigen: ruiken aan etherische oliën, kijken naar prachtige edelstenen, meedoen aan creatieve workshops, het ervaren van een massage en ook een leuke mogelijkheid om een portretfotoshoot te laten maken.

Ik sta voor je klaar

Je bent mooi en dat gaan we samen vastleggen! Laat je verwennerij meteen vereeuwigen in een mooie portretfoto. Dit is bij mij, Dzidra Fotografie, tijdens de Verwenmarkt extra voordelig. Hoeveel dit kost? Laat je verrassen!

De fotoshoot is gratis. Wel… bijna gratis!

Je kunt helemaal gratis voor de camera poseren en je laten fotograferen. Ik doe een korte portretfotoshoot van circa 20 minuten. Je krijg ook tips van mij hoe je het mooist op de foto staat.

 

Natuurlijk, zijn hier een paar voorwaarden aan verbonden:

  • – Je geeft een “Like” voor mijn Facebook pagina.
  • – Je geeft toestemming om je foto’s eventueel te mogen gebruiken op mijn website en in Social Media.

Dzidra Photography

Koop en download foto’s via de webwinkel

De bestanden met je beste foto’s staan gereed op mijn webwinkel, waar je deze kunt downloaden. Dit kost je € 5,- voor een klein formaat (voor het gebruik op het web en op social media) en € 10,- voor een groot afdrukbaar bestand. Wees snel – de foto’s op de fotogalerie staan een maand online.

Je kunt daar ook kwaliteitsfotoafdrukken, je foto op canvas, op houten planken of dibond en nog meer verschillende leuke fotoproducten bestellen. De webwinkel is trouwens een derde partij waar Dzidra Fotografie helemaal buiten staat.

Log nu hier in

 

Je vertrouwd adres voor professionele foto’s

Mocht je met mij willen spreken over het maken van fotos, bel of mail me gerust. Je kunt bij mij terecht voor een portret-, familie-, zwangerschap-, newborn & baby fotoshoot of zelfs voor een volledige bruidsreportage!

 

Download de brochure in pdf en stuur naar je vrienden!

Meer info: https://www.facebook.com/verwenmarkt/
Evenement: https://www.facebook.com/events/705983076276392/

Comments

comments

You may also like

× Vragen?