Jullie gaan elkaar binnenkort het ja-woord geven. Deze voor jullie onvergetelijke dag verdient om op een zo mooi mogelijke en complete manier op foto te worden vastgelegd. Als dierbare en blijvende herinnering aan die dag, met ceremonie, familie en vrienden, de receptie, het aansnijden van de bruidstaart, het feest, speeches, ludieke gebeurtenissen, de openingsdans. Beelden om te koesteren en die alleen door een ervaren vakfotograaf kunnen worden geschoten.

Bruidsfotograaf Dzidra Dubois

Jullie trouwdag vertaalt in prachtige foto’s

Een goede bruidsreportage geeft het complete verhaal van de huwelijksdag weer, met alle hoogtepunten en belangrijkste momenten van de dag en zeker met de dierbaren, emoties en details. Ik werk al vele jaren als fotograaf en jullie kunnen er dus op vertrouwen dat jullie mooiste dag op prachtige wijze op foto zal worden vastgelegd zoals jullie wensen. Vakkundig, compleet en met oog voor alles wat een bruiloft tot een onvergetelijke gebeurtenis maakt. Geen moment gaat verloren!

Trouwfotografie – een mix van fotojournalistiek en editorial

Dit wisselt trouwens in de loop van de dag. Thuis bij de bruid neigt naar portret- en editorial stijl, die ik meestal met ambient licht doe en waarbij ik ook aanwijzingen geef. Het fotograferen van de huwelijksceremonie en receptie kun je zien als een soort evenement, en laat zich lastig dirigeren. Die regieruimte heb ik wel weer als ik in kleiner gezelschap of met het bruidspaar alleen ben voor de fotoshoots op locatie. De locatie voor mij is van groot belang, geluk moet ook een mooie achtergrond hebben, dat maakt het helemaal compleet.

De juiste tijd, de mooiste emoties en het perfecte moment

Ik wil mensen een mooie en dierbare herinnering geven van een bijzonder moment in hun leven. Fotograferen is mijn passie en ik probeer mijn beeld niet van maar over mensen te maken. Ik ben zo onzichtbaar mogelijk aanwezig tijdens de officiële plechtigheden. Maar soms vraag ik om even een moment te ontspannen. Dit zijn de meest grappige en interessante momenten. Fotografie is een soort magie. Ik kan in een miliseconde jullie mooiste dag still houden en vastleggen, hoe bijzonder is dat!

Je mooiste dag vastleggen

Wil je meer informatie over de investeringen, of wil je weten of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum? Bezoek mijn trouwfotografie website en neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden.

 

Meer info en prijzen

 

 

Meer info en prijzen