Newborn fotoshoot

De eerste weken met jullie baby zijn ontzettend bijzonder, maar gaan ook heel snel voorbij. Aarzel niet langer om deze tijd van jullie lieve kindje vast te laten leggen voor later, als bijzondere herinnering.

Geniet tijdens een unieke, liefdevolle Newborn fotoshoot van jullie baby in de eerste dagen of weken na de geboorte. Leuk om te doen en om de foto’s als bijzonder cadeau te geven! Of voor op een kaartje.

Baby fotoshoot

Voor babytjes van +3 maanden doe ik Baby fotoshoot. Het kindje is dan meestal al te groot om in verschillende houdingen gelegd te worden, maar is nog steeds ontzettend mooi om in een newborn setting te fotograferen.

Hoe gaat het?

Newborn en Baby fotoshoots zijn puur en relaxed. Ik fotografeer op locatie: op jullie lievelingsplek of bij jullie thuis, in jullie eigen vertrouwde omgeving. Ik gebruik liefst daglicht, maar neem voor de zekerheid mijn professionele belichting mee.

Ik neem de foto’s in een rustig tempo en we nemen de tijd voor elkaar. Het kan immers nodig zijn om je kindje te voeden, verschonen of even te knuffelen om hem of haar weer op het gemak te stellen.

 

Een zwangerschapsfotoshoot

Zwangerschap is de meest speciale en unieke tijd in jouw leven. Met veel ervaring en professionaliteit help ik je tijdens de zwangerschaps fotosessie, stel je op je gemak en adviseer je waar nodig tijdens het maken van de foto’s. Tijdens een zwangerschaps fotoshoot is het niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een jurk of shirt is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt!

Heb je een idee dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij, zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken. Natuurlijk mogen papa, zusjes of broertjes ook op de foto. Professionele make-up voor mama kun je via ons bijboeken.

Mail of bel mij voor het reserveren van de zwangerschapsfotoshoot met een aantal opties voor datums, dat jullie kunnen. We overleggen jullie wensen en spreken af een datum en tijdstip voor de fotoshoot.

Foto’s als bijzonder cadeau

Wil je een leuke Newborn, Baby of Zwangerschapsfotoshoot aan iemand als cadeau geven? Ouders van de baby zullen dit zeer waarderen!

Verras je geliefden en boek de shoot op tijd. Mail mij om een datum voor de fotoshoot te reserveren of boek per direct (iDeal).


 

Bestel de fotoshoot
Je wordt doorverwijzen naar de webshop waarin je de fotoshoot kunt per direct reserveren en betalen met iDeal.

 

 

 


 

Dzidra Fotografie, zwangerschap, newborn en baby fotograaf, cadeau dvd doosje

Foto’s van de baby kunnen worden aangeleverd op USB-stick in luxe doosje, met de naam van de nieuwgeborene. Een leuker cadeautje is niet denkbaar!

Informeer naar de mogelijkheden

 


 

× Vragen?