Zwangerschap is unieke tijd in je leven. Je lichaam en je leven veranderen en je gezin wordt groter. Dit is dé tijd voor een zwangerschapsfotoshoot. Een prachtige herinnering, foto’s om naar terug te kijken of aan de muur te hangen.

De juiste tijd voor de zwangerschap fotoshoot

Wat is de juiste moment om een fotoshoot te boeken en te doen? Wil je alles zo snel mogelijk geregeld hebben, reserveer dan zowel de zwangerschap fotoshoot als de newborn fotoshoot al in de begin van je zwangerschap. Wil je liever wachten tot je dertig weken zwanger bent? Dat kan natuurlijk ook. Meestal vindt de zwangerschap fotoshoot plaats in week 30 t/m week 36. Maar ook voor of na deze tijd is mogelijk. Neem gerust contact op en dan kijken we samen of we een goed moment kunnen plannen voor je fotosessie.

Voorbereidingen

We bespreken eerst waar de zwangerschap fotoshoot gaat plaatsvinden. Wil je de fotoshoot op een mooie buitenlocatie laten doen, in de stad, het park of in het bos, dan is het tijdstip en het licht van groot belang.

Bij voorkeur plannen we de shoots op locatie vroeg in de ochtend met zacht en mooi zonlicht, vooral na de middag of zelfs in de late avonduren.
Heb je al een specifieke locatie in gedachten? Laat me je wensen gerust weten.

Wil je meer privacy en liever een fotoshoot bij je thuis? Dat kan ook.

Verzamel alvast digitale beelden die aanspreken en schrijf op welke sfeer je wilt in de beelden, die je wilt laten fotograferen. Ik denk graag met je mee. Artistiek, romantisch of stoer en krachtig – alles is mogelijk. Ik denk graag met je mee. Alleen of samen met je partner of kids op de foto is trouwens ook heel leuk.

Hoe kies je kleding

Welke kleding neem je mee? Eenvoudige goed zittende casual kledingstukken zijn altijd goed voor de fotoshoot. In een mooie witte blouse of een effen jurk komen jij en jouw buik mooi tot zijn recht. Graag vermijden we felle kleuren en afleidende prints of opdrukken.

Tijdens een zwangerschapsfotoshoot is het niet verplicht om de blote buik te laten zien. Een dikke buik bedekt met een jurk of shirt is ook erg mooi. We doen waar jij je prettig bij voelt. Zorg ervoor dat je voor de fotoshoot géén strakke en knellende kleding aan hebt.

Bij het boeken van de fotoshoot krijg je kledingtips van mij. Meestal tijdens de shoot maken we gebruik van je persoonlijke garderobe items op een creatieve wijze. Speciale zwangerschapsjurken, sjaals en accessoires zijn natuurlijk erg mooi. Deze kun je zelf aanschaffen of huren. Bijzondere kleding zorgt voor aparte en echt unieke foto’s. Dus, besteed de tijd om te goed nadenken over je outfit.

Heb je een kleding idee dat je leuk lijkt? Bespreek dit van te voren met mij, zodat we deze foto’s optimaal kunnen maken.

Visagie voor een zwangerschap fotoshoot

Je bent mooi en straalt tijdens je zwangerschap. Laat dit ook zien op de foto’s! Met een goede en passende make-up kun je je look nog mooier maken. Foundation en poeder is niet altijd nodig, mooi opgemaakte ogen en het gebruik van een lippenstift is helemaal prima. Zoek je iemand voor de visagie, dit kun je via ons bijboeken.

De fotoshoot zelf

Zorg ervoor dat je bent uitgerust en dat je alle tijd neemt voor jezelf. Vind je het lastig om ontspannen voor de camera te staan en hou je helemaal niet van het poseren? Dat hoeft ook niet. Ik zorg ervoor dat je je op gemak voelt met mij achter de camera. Met veel ervaring en professionaliteit help ik je tijdens de zwangerschaps fotosessie, stel je op je gemak en adviseer je waar nodig tijdens het maken van de foto’s.

Na de zwangerschaps fotosessie

Ongeveer twee weken na de fotoshoot ontvang je in een link naar de fotogalerij (een selectie foto’s in lage resolutie, met watermerk) om daaruit te kiezen welke foto’s je wilt hebben. Nadat jouw keuze is gemaakt, ontvangt je je gekozen digitale foto’s in hoge resolutie, zonder logo. Extra fotobestanden kunnen, indien gewenst, nabesteld worden.

Alle foto’s zijn na te bestellen ook als diverse fotoproducten in hoogwaardige kwaliteit, zoals albums, foto afdrukken of canvas.

Opties en prijzen

Je kunt je fotoshoot boeken als één fotosessie of als een pakket bestaande uit twee fotosessies: een zwangerschapsfotosessie nu + een newborn fotoshoot voor na je bevalling. Dit is voordeliger. De keuze is aan jou!

Ik kan voor je ook een hele mooi en exclusieve Fine art fotoalbum samenstellen met te foto’s van alle twee fotoshoots (kijk voor deze optie bij de bestelling in mijn webshop).

De bestanden worden digitaal online aangeleverd via beveiligde fotogalerij, incl. kiezen en downloaden van de afgesproken aantal foto’s in hoge resolutie, .jpg formaat. Deze fotobestanden in print kwaliteit zijn uitstekend geschikt om afdrukken te laten maken, zelfs tot groot formaat (bv. 100×80 cm).

De fotogalerij is gekoppeld aan een webshop waarin jullie eventueel zelf ook fotoafdrukken en verschillende fotoproducten kunnen bestellen. Je ontvangt de foto’s binnen ongeveer twee à drie weken na de fotoshoot. Bij alle fotoshoots is professionele fotobewerking inbegrepen.

Hoe reserveer je een fotoshoot

Je kunt de zwangerschap fotoshoot plannen en online reserveren via mijn webshop. Daar kies je gewenste datum en tijdstip. Je kunt meteen zien, of ik op die data beschikbaar bent. Als dit zo is, dan kies je gewenste optie en reserveer je je fotoshoot.

Wil je via telefoon of email reserveren, neem dan contact met me op en geef een aantal data aan die jullie kunnen. We overleggen over je wensen en spreken een datum en tijdstip voor de fotoshoot af.

 

Zwanger
 
240,-Één fotoshoot
 • 1 uur zwangerschapsfotografie
 • 10 fotobestanden HR*
 • Zelf te kiezen uit je online fotogalerij van circa 20 foto’s
 • Digitale fotogalerij + webshop
 • Bijbestellen €15 per fotobestand
 • Download en share uit de galerij
 • -
Zwanger +
album
390,-Één fotoshoot + album
 • 1 uur zwangerschapsfotografie
 • 10 fotobestanden HR
 • Zelf te kiezen uit je online fotogalerij van circa 20 foto’s
 • Digitale fotogalerij + webshop
 • Bijbestellen €15 per fotobestand
 • Download en share uit de galerij
 • Fine Art fotoalbum 20×20cm, 20 pagina’s, ca. 30 foto’s
Zwanger + newborn
600,-Twee fotoshoots
 • 1 uur zwangerschaps + 2h baby/newborn fotografie
 • 30 fotobestanden HR
 • Zelf te kiezen uit je online fotogalerij van circa 60 foto’s
 • Digitale fotogalerij + webshop
 • Bijbestellen €15 per fotobestand
 • Download en share uit de galerij
 • Fine Art fotoalbum OPTIONEEL (niet in dze prijs inbegrepen)

 

* HR – de fotobestanden in .jpg, hoge resolutie, print kwaliteit. Geschikt ook voor grote fotoafdrukken en prints.

Alle prijzen zijn incl. BTW, excl. reiskosten buiten 30 km van Maastricht.

 

Bestel de fotoshoot

Je wordt doorverwijzen naar mijn webshop
waarin je de fotoshoot kunt per direct reserveren en betalen met iDeal