Newborn fotoshoot

De eerste weken met jullie baby zijn ontzettend bijzonder, maar gaan ook heel snel voorbij. Aarzel niet langer om deze tijd van jullie lieve kindje vast te laten leggen voor later, als bijzondere herinnering.

Geniet tijdens een unieke, liefdevolle Newborn fotoshoot van jullie baby in de eerste dagen of weken na de geboorte. Leuk om te doen en om de foto’s als bijzonder cadeau te geven!

Baby fotoshoot

Voor babytjes van +3 maanden doe ik Baby fotoshoot. Het kindje is dan meestal al te groot om in verschillende houdingen gelegd te worden, maar is nog steeds ontzettend mooi om in een newborn setting te fotograferen.

Newborn en Baby fotoshoots zijn puur en relaxed. Ik fotografeer op locatie: op jullie lievelingsplek of bij jullie thuis, in jullie eigen vertrouwde omgeving. Ik gebruik liefst daglicht, maar neem voor de zekerheid mijn professionele belichting mee.

Ik neem de foto’s in een rustig tempo en we nemen de tijd voor elkaar. Het kan immers nodig zijn om je kindje te voeden, verschonen of even te knuffelen om hem of haar weer op het gemak te stellen.

Foto’s als bijzonder cadeau

Wil je een leuke Newborn, Baby of Zwangerschapsfotoshoot aan iemand als cadeau geven? Ouders van de baby zullen dit zeer waarderen!

Foto’s van de baby kunnen worden aangeleverd op USB-stick in luxe doosje, met de naam van de nieuwgeborene. Een leuker cadeautje is niet denkbaar! Informeer naar de mogelijkheden.

 

 

Baby & newborn fotograaf, cadeau USB met doosje

Verras je geliefden en boek de shoot op tijd. Mail mij om een datum voor de fotoshoot te reserveren of boek per direct (iDeal).

 


 

 

Bestel de fotoshoot

Je wordt doorverwijzen naar de webshop
waarin je de fotoshoot kunt per direct reserveren en betalen met iDeal.