Workshops Dzidra Fotografie

Workshop smartphone fotografie

Met een mobiele telefoon heb je ook een goede fotocamera op zak en kun je de heel leuke foto’s maken. Maar vaak levert even “een kiekje of selfie maken” foto’s van matige kwaliteit, terwijl er met je smartphone veel meer mogelijk is. Alleen moet je even weten hoe. Wil je je smartphone foto’s aanzienlijk verbeteren dan is de korte workshop smartphonefotografie iets voor je. Lees meer hoe je dit kunt!

Meer info

Workshop landschapsfotografie

Je maakt graag landschapsfoto’s en je wilt je resultaten aanzienlijk verbeteren.. Leer dan de technieken in de praktijk samen met je medecursisten tijdens de Workshop Landschapsfotografie in Limburg. Leer de theorie en oefen onder begeleiding tijdens een mooie wandeling door het Limburgse heuvelland. Ben je geinteresseerd, lees dan verder.

Meer info

Workshop digitale fotografie

Je fotografeert graag, tijdens je vakanties of als hobby. Vaak zijn de resultaten niet bevredigend en wil je je foto’s verbeteren. Je hebt een digitale fotocamera aangeschaft maar komt niet verder dan de automaat stand en wilt meer leren over de mogelijkheden van je camera en het nemen van betere foto’s. Volg dan onze tweedaagse workshop digitale fotografie in Maastricht.

Meerinfo

× Vragen?