Fotografie van uw evenement

U wilt van uw evenement een professionele reportage laten maken die u kunt gebruiken voor promotie of een volgend evenement, of om mensen een indruk te geven van het evenement op internet of in media. Wij maken een professioneel verslag van al uw activiteiten.

Wij fotograferen de meest uiteenlopende evenementen. Denk aan beurzen, seminars, congressen, zakelijke bijeenkomsten, de opening van een nieuwe winkel, restaurant of bedrijfspand, de lancering van een nieuw product of campagne, een zakenborrel, bedrijfsuitje, gala party of de uitreiking van een prijs.

Werkwijze

Wij zijn aanwezig tijdens het evenement en leggen de belangrijkste momenten vast. Allemaal bijzondere momenten waarbij het niet alleen altijd leuk is om de foto’s van te bekijken maar die ook kunnen worden gebruikt in de media, promotiecampagnes en op uw website of blog.

Wat krijgt u

De beste foto’s ontvangt u in lage (web) en hoge (print) resolutie digitaal aangeleverd. Standaard professioneel nabewerking zit inbegrepen in de prijs.

Na het evenement krijgt u niet alleen foto’s maar ook extra promotie op ons website en Facebook pagina – uw bezoekers kunnen hun eigen foto taggen, de foto liken of sharen. U krijgt hierdoor extra exposure en viraliteit op de Social Media.

Prijzen evenementenfotografie

Het tarief voor de evenementshoot is vanaf €550,- per dagdeel (4 uur), incl. 20 foto’s per uur, excl. BTW .

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op.

Bekijk de laatste fotoreportage: Bruidsbeurs Geulle

 

 

Heeft u belangstelling?

Vraag offerte aan