Bedrijfsfotografie

Probeert u eens in één zin te zeggen wat uw bedrijf doet, hoe het dat doet en wie de mensen achter die processen zijn. Een uitdaging!

Wij weten dat: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een fotoreportage laat informatie veel beter overkomen, zorgt voor een persoonlijke indruk, benadrukt de essentie van uw bedrijf. Beelden bepalen voor een belangrijk deel het imago van je onderneming. Daarom is een bedrijfsreportage heel geschikt voor publiciteit of reclamecampagne.

Dzidra Fotografie geeft jouw bedrijf een gezicht door middel van professionele en unieke bedrijfsfotografie. Uitstekend voor zowel on- als offline gebruik.

Werkwijze

Voordat we met de fotoshoots beginnen kijken we naar uw bedrijf, medewerkers, klanten en bedrijfsprocessen, gewenst uitstraling en wat daarbij qua beeld het best past. Dan doen we de shoots van twee personen in circa een a twee uur in de fotostudio of op locatie. Tijdens de fotoshoots kan trouwens van outfit worden veranderd om de foto’s een andere uitstraling te geven. Ook kunt u sfeerfoto’s laten maken van je bedrijf.

Wat u krijgt

U ontvangt de foto’s op hoge resolutie digitaal aangeleverd. De standaard nabewerking en kosten voor gebruik materieel is inbegrepen in de prijs. De foto’s zijn rechtenvrij voor het gebruik ter promotie van uw bedrijf op uw website, blog, Social Media sites, in brochures en op uw visitekaartjes.

Prijs

De kosten zijn afhankelijk van de soort opdracht, benodigde apparatuur en de hoeveelheid foto’s. Het tarief voor bedrijfsfotografie is vanaf € 390,- excl. btw.

 

 

Heeft u belangstelling?

Vraag offerte aan